Dutch Nepalese United !

DNUFacebookZoals weinigen op deze wereld het zal zijn ontgaan, is Nepal getroffen door een aardbeving.

Deze week is een belangrijke stap gezet door de ‘Verenigde Nepalese Verenigingen in Nederland”, om een gezamenlijke Nepalese actie vanuit Nederland op te zetten – gedragen en georganiseerd door de vele Nepalezen die in Nederland wonen.

Zij weten als geen ander, met hun westerse kennis en wortels in Nepal, hoe de situatie in Nepal is en wat er werkelijk nodig is nú, maar zeker ook opmiddellange termijn als Nepal uit het nieuws is verdwenen.

Zie www.dutchnepaleseunited.nl

(Deze website is nog maar een paar uur in de lucht en verdient nog verfijning, maar de essentialia staan er op.)

De organisaties die meedoen: zie hier.

Het gaat nu primair om geld.
Bankrekening: NL39 ABNA 054 11 85 071 tnv “Samenwerkende Nepalezen voor Nepal”.
Dit is een tijdelijke, afzonderlijke rekening onder auspiciën van het Consulaat van Nepal in Nederland, speciaal geopend voor Dutch Nepalese United. Op uw bankafschrift staat dan ‘Consulaat Nepal’, want dat kon niet anders bij de bank…

Geef deze actie (óók!) uw financiële steun.

Zie ook Facebook https://www.facebook.com/DutchNepaleseUnited

 

 

 

4 thoughts on “Dutch Nepalese United !”

 1. Het Napal Orthopeadisch Ortopeadisch Hospital Heeft normaal 100 bedden nu zijn het er 200 . iedere dag komen er honderden patienten binnen deze worden allen gratis geholpen . De mensen zijn al hun huis kwijt en vele al hun Family.
  Ik ben gisteren thuis gekomen dat georganiseerd werd door Buitenlandse zaken . Werk al 17 jaren in dit hospital en nu hebben ze geld nodig om al deze mensen te kunnen helpen. Het is een hele grote ramp die niet te beschrijven is

  Help deze mensen.

 2. Wat heb ik afgelopen week uitgekeken naar de nieuwsbrief!
  Ik hoopte al dat jullie een samenwerkende actie aan het opzetten waren…

 3. Twee maanden na het openstellen van Bankrekening: NL39 ABNA 054 11 85 071 tnv “Samenwerkende Nepalezen voor Nepal” (en mijn eigen bijdrage) ben ik wel benieuwd hoeveel er tot nu toe is binnengekomen en waar het aan is besteed.
  met vriendelijke groet

  Gert Esselink

 4. Ik heb ook familie in Nepal en ik vind het fantastisch wat jullie doen. Er is nog steeds zoveel nodig voor de wederopbouw van het land, alles gaat veel te traag. Gelukkig wordt er vanuit Nederland iets gedaan, prachtig om te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *