Benefietavond Nepal

b0887fee-57cd-48d4-8b69-db9e259fa162

Benefietavond op 14 Oktober in aanwezigheid van Minister Ploumen

Omdat er nog steeds hulp nodig is in de getroffen gebieden, organiseert de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) samen met het Nepalese Consulaat in Nederland een benefietavond in café restaurant Pllek in Amsterdam.
Onder het genot van een verrukkelijk (mede door Nepalese koks gekookt) menu maken gasten (verder) kennis met Nepalese gebruiken, initiatieven en cultuur.

Speciale gasten, onder wie de Nepalese Consul Generaal Cas de Stoppelaar, alpinist René de Bos, expeditiearts Anne Brants, toerisme-ambassadeur Katja Staartjes en Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen, zijn op deze avond aanwezig om de Nepalese gemeenschap te steunen.

Tijdens de avond zijn er beelden en verhalen uit Nepal. Een Nepalese zang- en dansgroep zorgt voor de juiste sfeer en je kunt een kansje wagen met de tombola, waarvoor The North Face en Bever mooie prijzen beschikbaar hebben gesteld.

Steun Nepal
We hopen dat er tijdens deze unieke avond een brede vertegenwoordiging van (aanstaande?) Nepal reizigers aanwezig zal zijn.
Tickets zijn te koop in de NKBV-webshop.

Graag tot ziens op 14 oktober!

Met vriendelijke groet,
Joachim Driessen, Voorzitter NKBV
Cas de Stoppelaar, Consul Generaal van Nepal

2 thoughts on “Benefietavond Nepal”

 1. Goedemiddag

  Hierbij zend ik u informatie die ik ontving uit Nepal. Zelf ben ik betrokken geweest bij een waterleiding project en een schoolproject in oostelijk Nepal en heb daar 150000 euro voor opgehaald in samenwerking met de stichting Wilde Ganzen. Via mijn beklimmingen en tochten heb ik al ruim 25 jaar regelmatig contact met LP Sherpa. Hij heeft een trekking and mountaineering agency genaamd Family Alpine & Espedition PvT LtD. PO box 5010 Kathmandu .
  http://www.alpinetrek.com.np/index.php?option=cms&id=1. 097714438579
  Sinds de aardbeving helpt hij al met personeel van zijn agency getroffenen met noodhulp. Tot nu toe heb ik was geld kunnen verzzemelen voor zijn noodhulp en kon bijna 4000 euro overmaken.

  Nu stuurde hij dit bericht. Vooral dorpen in Langtang zijn zwaar getroffen.

  Daar ik maandag voor een maand naar het buitenland ga kan ik nu niets ondernemen. Mogelijk kan dit in de hulp voor Nepal worden meegenomen tijdens de benefietavond.

  Met vriendelijke groet

  Jim de Groot

  Lid van de Vereniging Nederland Nepal.

  From: lpsherpa
  Sent: Tuesday, September 15, 2015 5:41 PM
  To: jimcarla@kpnplanet.nl
  Subject: Namaste!

  Dear Sir Jim and Carla,

  Warm greetings!

  How is everything ? Hope this mail find you all well.

  I apologized for mailing you lately .Well by today 2015-09-15 I had been to bank and I received

  the money in my account sent from you. I was busy so that I could not visit earlier.

  We really appreciate and thankful for your such philanthropic act time and again.

  I have been busy for helping the earthquake victims.

  I visited to Rasuwa district to provide some needy materials to the people of district. In one village Fifty four houses are

  totally out of use that the people are still living in tarpullains even in more pathetic conditions that they lacks food to eat

  and proper place to live in.

  If you have any philanthropic ideas and support regarding a village (54 destroyed houses)of that Rasuwa district , then please advice me.

  Thank you!

  Sincerely Your’s

  LP Sherpa and Family!

 2. Goed /mooi idee, maar een beetje veel geld voor mij. Heb ook al aantal keren aan ICFON gegeven.Hoop dat het een geslaagde avond wordt. Namaste, Barbara Wurfbain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *